Кои сме ние

Нашата далекусежна мрежа, пионерската работа во Источна Европа и Централна Азија, како и довербата во нас не направи водечки осигурителни брокери и консултанти во регионот.

Осигурително брокерско друштво ГрЕКо Интернационал АД –Скопје Дирекција
Адреса Ул. Митрополиј Теодосиј Гологанов бр. 28, спрат:4 ДП1, Канц.33  (Деловен Центар “КУЗМАН”)
Скопје
Телефон: +389 2 5112684
office.mk@greco.mk

Регистар на Брокери