GrECo Group corporate logo

GrECo Управување со ризици и менаџирање на осигурувањето

GrECo Управување со ризици и менаџирање на осигурувањето

GreCo Специјалист за осигурување и управување со ризици.

Ние управуваме со ризикот и сме доверлив, лојален партнер во сите прашања, нудејќи прогресивни и приспособени решенија.

GrECo, matter of trust.

1,200
вработени
132
милиони евра промет
1,133
милиони евра реализирана премија
69
канцеларии во 18 земји
95+
години искуство
200
во опслужени 200 земји ширум светот.

Testimonials

Кои сме ние

Нашата далекусежна мрежа, пионерската работа во Источна Европа и Централна Азија, како и довербата во нас не направи водечки осигурителни брокери и консултанти во регионот.

Осигурително брокерско друштво ГрЕКо Интернационал АД –Скопје Дирекција
Адреса Ул. Митрополиј Теодосиј Гологанов бр. 28, спрат:4 ДП1, Канц.33  (Деловен Центар “КУЗМАН”)
Скопје
Телефон: +389 2 5112684
office.mk@greco.mk

Регистар на Брокери

Carousel controls